Rezervoni
Online

Bagolina pranon rezervime nga ora 07:00 deri me 22:00, sipas orarit te lejuar te punes. Hapsira e mbrendshme si dhe terrasa jane me kapacitet 25% te reduktuar, per arsye te respektimit te udhezimeve te pandemise dhe respetimit te distances sociale. Jeni te obliguar te vendosni masken ne hapsirat e lokalit kur nuk jeni te ulur ne vendin tuaj te rezervuar.

Si të vini tek ne

Ndodhemi ne Lagjen Aktash, nje rruge siper Biblotekes Nacionale “Pjeter Bogdani” ne Prishtine. Ne afersi kemi Ministrine e Arsimit dhe Fakultetin Ekonomik. Per me shume shikoni harten apo edhe kerkoni ne Google Maps “Bagolina Eatery”!

Mire se vini!

Merr me vete

Gati per 20 minuta ose më pak. 
Ju lutemi na telefononi për të bërë porosinë +383 48 11 66 66 për më shumë kontrolloni menunë

Delivery

Dorëzimi për 1 orë ose më pak ose  sipas caktimit te orarit për dorëzim.
Ju lutemi na telefononi për të bërë porosinë +383 48 11 66 66 për më shumë kontrolloni menunë

Group Catering

Planifikoni porosinë tuaj paraprakishtë (Kërkohet njoftim paraprak prej 4 orësh)

Merr me vete ose Delivery

Ju lutemi na telefononi për të bërë porosinë +383 48 11 66 66 për më shumë kontrolloni menunë