Pesto Cream-Cheese Bagel

Nëse ju duhet të përgatitni një shujt të shpejt dhe të lehtë pa shumë bujë, atëherë jeni duke lexuar blogun e duhur! Pesto, Cream-Cheese (ne e preferojmë Philadelphia Cream-Cheese) dhe një Bagel. Mjaftojn këta 3 përbërës dhe brenda ca minutave ju do të keni një pjatë të mrekullueshme në tryezën tuaj. Ejani provojeni këtë pjatë […]