Smoothies

Smoothies janë bërë vite më parë si pije frutash pure, derisa u shpik blenderi. Arnold Schwarzenegger, një ndërtues i trupit, mori pije me fruta ushqyese për të rritur energjinë dhe shëndetin e tyre. Smoothies janë më të mirat për shëndetin tuaj dhe janë ato që ndihmojnë në shtimin e vitaminave dhe antioksidantëve në trupin tuaj. […]