Trecolore Bagel

Tricolore Bagel përndryshe edhe mund ta quajmë bagel-i Italian ku ky bagel reprezenton 3 ngjyrat kombëtare të Italisë (Gjelbërt, e bardhë dhe e kuqe). Një bagel shumë i veçant këtu tek ne i thjeshtë dhe me plotë shije dhe shëndet. Ka dy histori se si tricolore ka ardhur në jetë ku në njërën thuhet se […]