BAGOLINA Member

BAGOLINA Member

Ju prezantojmë Bloggolina – blogu që ne në Bagolina kemi krijuar për ju. Na u bashkoni që të mësoni më shumë rreth pjatave tona dhe gjithçka rreth ushqimit.

Peanut Butter & Banana Bagel

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gjalpa e kikirikut është gjithmonë në tavolinat tona, qoftë herët në mëngjesë apo edhe si meze të lehtë natën vonë.
Ne kemi një recetë të jashtëzakonshme dhe shumë të kërkuar, e me të bëni çdo moment të shijshëm.                                                                                                                                    

Peanut Butter Bagel mbi fletat e Bagel-save tanë merr shije komplet ndryshe dhe vërtetë mbresëlënëse. Ne do të ndajmë me ju disa nga përbërsit e Penaut Butter & Banana Bagel, ata  janë: rrush i thatë , penaut butter, banana, kikiriku.

Kombinim tjetër është edhe Peanut Butter mbi rriskat e thekura të bukës e sipër gjalpës preferohet të vendoset edhe një shtresë e reçelit (çfarëdo lloji i reçelit/xhemit ka shije shumë të veçantë në kombinim me gjalpën e kikirikut).

Provojeni dhe ndani me të dashurit tuaj.

Një shije që do t’ju mbetet në mendje për një kohë të gjatë.

More to explore

Specialitete të ushqimit të detit

Ushqimi i detit është një burim i shkëlqyer i proteinave me cilësi të lartë dhe është i mbushur me shumë lëndë ushqyese

Pesto Cream-Cheese Bagel

Nëse ju duhet të përgatitni një shujt të shpejt dhe të lehtë pa shumë bujë, atëherë jeni duke lexuar blogun e duhur!

Winter cocktails

Nëse keni menduar se koktejet janë perfekte për t’u pirë vetëm gjatë ditëve të nxehta të verës, atëherë bëhuni gati të ndryshojmë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *