BAGOLINA Member

BAGOLINA Member

Ju prezantojmë Bloggolina – blogu që ne në Bagolina kemi krijuar për ju. Na u bashkoni që të mësoni më shumë rreth pjatave tona dhe gjithçka rreth ushqimit.

Nutella Bagel

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nutella Bagel- Nutella shije e jashtëzakonshme e lajthisë me çokollatë. Nutella ka shije të mirë të përhapur në pothuajse çdo gjë – waffles, bagels ose bukë. E këtu, po e sjellim në jetë bashkë me Bagel në Bagolinë.

Nutella, kjo shije që na mahnitë të gjithëve. Qoftë me bukë, petull ose bagel, padyshim që shija është prekëse për të gjitha shijet tona. paramendojeni tash këtë shije nutelle, të kombinuar me bagelin tonë NY style. Nëse mund ta paramendoni! (nuk mundeni normalisht)

Në blog, ne nuk mund tu tregojmë shijen. Por, çfarë mund të ju tregojmë është se si duket ajo dhe këtë po e paraqesim që ta keni parasysh.

Kurse, për ta shijuar atë, duhet të vini në ambientin tonë.

Ne po u tregojmë edhe disa sekrete se me çka mund të kombinohet ajo, dredhëza, banane apo plazma  gjithsesi por, diçka më të pazakontë mund të jenë: Drithëra, Karrota, Nachos dhe çka jo!

Gjithçka shkon me Nutella!

Na vizitoni në Bagolina që për ta provuar këtë shije Bageli!

More to explore

Specialitete të ushqimit të detit

Ushqimi i detit është një burim i shkëlqyer i proteinave me cilësi të lartë dhe është i mbushur me shumë lëndë ushqyese

Pesto Cream-Cheese Bagel

Nëse ju duhet të përgatitni një shujt të shpejt dhe të lehtë pa shumë bujë, atëherë jeni duke lexuar blogun e duhur!

Winter cocktails

Nëse keni menduar se koktejet janë perfekte për t’u pirë vetëm gjatë ditëve të nxehta të verës, atëherë bëhuni gati të ndryshojmë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *