Dragojë dhe fruta!

Jemi mësu që emrin “dragon”, “dragua” ta lidhim me ato krijesat mitike që i shohim në filma e i lexojmë në libra cilat nxjerrin flakë nga goja. Por, jemi të bindur që keni dëgjuar edhe për “Frutin e Dragoit”. Ndoshta e keni parë në televizion? Apo ndoshta rrallëherë e keni hasur në disa markete të […]

Bloggolina

Bagolina – vendi juaj për breakfast, bagels e gjithnjë me ushqim të mirë, tani, për ju, vijmë edheme shtesën më të re të Blogut! Në përpjekjet tona për të ju sjellur një vend sa më modern kemi bërë shumë pregaditje. Menyjajonë e gjerë me ushqime nga e gjithë bota, na bën që të dallohemi në […]